Elena Udrea isi lanseaza oficial, duminica, candidatura la alegerile prezidentiale printr-un mars de protest la adresa Guvernului. Candidatul PMP la prezidentiale urmeaza sa sustina un discurs in Piata Victoriei. Marsul PMP, de protest la adresa Guvernului si pentru locuri de munca, a pornit de la Sala Palatului si va urma traseul: Strada Demeter Dobrescu - Bulevardul Nicolae Balcescu - Bulevardul Lascar Catargiu - Piata Victoriei, anunta Mediafax.

In fruntea marsului se afla presedintele PMP Elena Udrea, alaturi de alti lideri ai formatiunii, intre care Ruxandra Dragomir si Adrian Radulescu, precum si liderul taranist Aurelian Pavelescu, cu care presedintele PMP a semnat, la sfarsitul lunii august, un protocol de constituire a aliantei politice PMP-PNTCD.

Acestia poarta un banner pe care scrie "Ponta - PSD, somaj si saracie pentru intreaga Romania!".

Organizatorii marsului au mentionat ca se asteapta ca la eveniment sa participe aproximativ zece mii de persoane.

Participantii la mars, cei mai multi dintre ei imbracati cu veste albe cu inscriptia "Udrea - presedinte" si avand insemnul PMP, poarta steaguri cu sigla formatiunii politice si steaguri tricolore. De asemenea, acestia scandeaza mesaje antiguvernamentale.

In Piata Victoriei, Elena Udrea, candidatul PMP la Presedintia Romaniei, precum si alti membri ai partidului urmeaza sa sustina discursuri.

Vineri, Udrea preciza ca PMP organizeaza un mars de protest la adresa Guvernului, care se va desfasura de la Sala Palatului la Guvern. Ea a mentionat ca presedintele Traian Basescu nu a fost invitat sa participe la acest mars.

Candidatul PMP la Presedintie spunea si joi ca nu vrea ca lansarea candidaturii ei sa semene cu cea a lui Victor Ponta si ca a decis organizarea, duminica, a unui mars impotriva proastei guvernari, precizand ca au fost cumparate ghiozdane si abecedare, care vor fi date "in toata tara".