Presedintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Targoviste, ca ''nu intelege'' candidatura la Presedintie a fostului sef SIE Teodor Melescanu, adaugand ca "ceva este, dar nu stiu ce". "Director SIE sa te duci intr-o aventura in care stii clar ca nu ai cum sa castigi... sunt alte resorturi" a declarat nedumerit vicepremierul, citat de Agerpres.

Teodor MelescanuFoto: Agerpres

''Nu inteleg candidatura domnului Melescanu, efectiv nu o inteleg. Adica ceva este, dar nu stiu ce. Director SIE sa te duci intr-o aventura in care stii clar ca nu ai cum sa castigi... sunt alte resorturi. Dar este o perioada interesanta, ciudata, agitata, din ce in ce mai agitata. La un moment dat se va finaliza. Oricum pe 16 noiembrie noaptea sau spre dimineata se va incheia'', a afirmat Liviu Dragnea.

Fostul director al SIE, Teodor Melescanu, si-a depus in aceasta saptamana, la Biroul Electoral Central (BEC), candidatura la Presedintie in calitate de independent sprijinit de Partidul Dreptatii Sociale, Consiliul National al Societatii Civile si Fundatia Democratie prin Drept