Candidatul Partidului Miscarea Populara (PMP) la alegerile prezidentiale, Elena Udrea, a declarat ca, dupa ce a renuntat la lansarea programata pentru duminica, la Sala Palatului, PMP va cauta o alta modalitate de a prezenta programul politic al prezidentiabilului sau. "Cautam ceva fara costuri, in stilul nostru diferit, modern, energic, asa cum a fost si la europarlamentare, asa cum a fost cand ne-am lansat cu un flashmob in Centrul istoric al Capitalei", a aratat, vineri, Elena Udrea, potrivit Agerpres.

Elena UdreaFoto: Agerpres

Presedintele PMP a reiterat faptul ca duminica, in locul evenimentului de lansare a candidaturii sale la prezidentiale, ce ar fi urmat sa aiba loc la Sala Palatului, PMP va organiza un mars de protest pana in Piata Victoriei.

"Duminica, avem mars de protest impotriva proastei guvernari, pentru locuri de munca. (...) Vom merge de la Sala Palatului pana la Guvern si vom vorbi despre proasta guvernare a domnului Victor Ponta si a PSD-ului si despre nevoia de a construi locuri de munca", a sustinut presedinta PMP.

Intrebata de presa, Udrea a precizat ca nu l-a invitat pe presedintele Traian Basescu la aceasta actiune.

Presedinta PMP anuntase de joi ca a decis sa renunte la lansarea pregatita pentru duminica, la Sala Palatului.

"M-am decis sa nu mai fac o lansare.(...) Cu banii pe care i-am fi cheltuit la lansarea de la Sala Palatului, am cumparat ghiozdane si abecedare pe care o sa le dam in toata tara, iar duminica vom face un mars impotriva proastei guvernari, pentru locuri de munca.(...) Incercam sa iesim din tiparul acesta pe care il vedem la Victor Ponta, fiind unul care seamana perfect cu ce se intampla pe vremea lui Ceausescu", aratase Elena Udrea, joi, la Adevarul Live.