Sebastian Lazaroiu despre scandalul ofiterului acoperit: S-ar putea ca domnul Ponta, avand o dubla comanda, sa nominalizeze un sef al sau pentru functia de premier

de RFI     RFI Romania
Joi, 25 septembrie 2014, 11:27 Actualitate | Politic


Fostul consilier prezidential, Sebastian Lazaroiu, avanseaza un nou scenariu in cazul candidatului-ofiter acoperit. "S-ar putea ca domnul Ponta, avand o dubla comanda, sa nominalizeze un sef al sau pentru functia de premier", spune Lazaroiu la RFI.

Sebastian Lazaroiu afirma ca exista suspiciunea ca premierul Victor Ponta ar fi de fapt fostul ofiter acoperit despre care vorbea presedintele Traian Basescu: "Nu cred ca are motive sa stea linistit, mai ales ca multe suspiciuni duc spre domnul Ponta ca fiind acel fost ofiter acoperit de care vorbea presedintele Traian Basescu".

"S-ar putea sa vedem mai mult intre cele doua tururi de scrutin, in sensul ca o sa vedem ce inseamna dubla comanda. S-ar putea ca domnul Ponta, avand o dubla comanda, sa nominalizeze un sef al sau pentru functia de premier. Cand ai dubla comanda si castigi alegerile si esti presedintele Romaniei, s-ar putea ca seful tau de pe linia serviciilor secrete sa spuna: "numeste-ma pe mine premier!" si tu ca presedinte, stiind ca esti sub comanda lui, sa-l si numesti", spune fostul consilier prezidential.

Continuarea pe www.rfi.ro3603 vizualizari

 • +8 (14 voturi)    
  Unitatea "Umbre" sau H... (Joi, 25 septembrie 2014, 12:14)

  Liviu2012 [utilizator]

  Senatorul Valer Marian întreabă, nimeni nu răspunde?!

  1. Este adevărat că în vara anului 1990, când aveaţi 18 ani, l-aţi bătut bestial pe tatăl dumneavoastră (imobilizat la pat cu un cancer chinuitor), rupându-i un picior, fapt care i-a agravat starea de sănătate şi i-a grăbit decesul?

  2. Este adevărat că apoi aţi plecat în Franţa, unde după o perioadă petrecută în casa d-nei Nadia Marcu Pandrea (fiica marelui cărturar Petre Pandrea şi nepoata lui Lucreţiu Pătrăşcanu), aţi plecat fără să anunţaţi şi aţi LOCUIT ULTERIOR la un anume MARIN BOBEICĂ, ofiţer acoperit al SIE la Paris, cunoscut ca homosexual, şi dacă aţi întreţinut relaţii nefireşti cu acesta?

  3. Este adevărat că în anul 1997, în timp ce eraţi procuror, aţi fost racolat în Serviciul de Informaţii Externe (SIE) de către generalul CORNEL BIRIŞ şi că aţi activat în unitatea conspirată denumită “Umbre” sau H?

  4. Este adevărat că aţi fost trimis la specializare antimafia în Italia cu misiunea de a o monitoriza pe Carla del Ponte, fost procuror antimafia, ulterior procuror şef al Tribunalului Penal pentru fosta Iugoslavie?

  5. Este adevărat că, în data de 7 mai 2012, înaintea depunerii jurământului de către primul guvern Ponta, festivitatea a început cu o întârziere un sfert de oră deoarece aţi fost invitat de preşedintele Traian Băsescu într-un birou de la Palatul Cotroceni, unde a chemat un aghiotant cu un telefon mobil deschis, pe care vi l-a înmânat şi la care aţi discutat cu OFIŢERUL DE LEGĂTURĂ pe care l-aţi avut în timpul misiunii din Italia?

  ---
  La nici una din cele 30 de întrebări puse, WctorP nu a răspuns niciodată. Pentru întrebările puse, senatorul Valer Marian a fost exclus din partid şi din grupul parlamentar PSD.

  Vom mai auzi de Unitatea "Umbre" în curând. La vot, fraţilor, fiindcă nu putem noi duce cât pot ăştia să încalece!...
  • -5 (7 voturi)    
   ????? (Joi, 25 septembrie 2014, 13:31)

   IonutZamfir [anonim] i-a raspuns lui Liviu2012

   La ultima intrebare, de ce nu raspunde Basescu? Apropo l-a intrebat cineva public de aceasta ,,poveste,, si pe Basescu ? Si cum adica, Basescu a numit un fost ,,acoperit,, in functia de Prim Ministru ???
   • +2 (2 voturi)    
    Da, l-a numit... (Joi, 25 septembrie 2014, 15:53)

    Liviu2012 [utilizator] i-a raspuns lui IonutZamfir

    Da, l-a numit fiindcă în anul 2012 Victor Ponta nu mai era "activ".

    Ilegalitatea definită prin lege constă în a ocupa o funcţie politică/media/O.N.G. - SIMULTAN cu cea de ofiţer acoperit... În rest, trecutul cu trecutul, dar să ştim şi noi!

    Ilegalitatea PREZENTĂ, însă, constă în A ASCUNDE ŞI A NU DECLARA în CV-ul candidatului funcţia avută în trecut. Nu a declarat-o fiindcă se sfieşte.
   • +3 (3 voturi)    
    O ocazie excelentă... (Joi, 25 septembrie 2014, 16:33)

    Liviu2012 [utilizator] i-a raspuns lui IonutZamfir

    În plus, chestia cu telefonul din biroul de la Cotroceni a fost pentru Băsescu o dublă ocazie:

    1. de-a verifica pe viu legătura lui Ponta cu acel ofiţer, după prezenţa şi tonul convorbirii (de altfel, nimic reprobabil - amândoi serveau Patria!);

    2. o ocazie de a-l atenţiona PE VIAŢĂ pe Victor Ponta că ştie ce "lapte" a supt în ultimii 10-15 ani şi DIN CE UNGHI îşi servea acesta patria.

    De aici jena şi docilitatea lui Ponta în faţa lui Băsescu precum şi una din sursele URII dintre sistemul "pontist" şi cel "băsist" ! Q.E.D.!

    Te apucă atât râsul, cât şi plânsul...
 • -6 (12 voturi)    
  deci pornim de la o barfa (Joi, 25 septembrie 2014, 12:34)

  adrian8 [utilizator]

  si apoi dezvoltam teorii pe baza ei , ca si cum ar fi un adevar .. stilul tipic al propagandei basiste .

  in alta ordine de ideii .. cum poti avea sef cand esti prim ministru , si practic ai in subordine si eventualii fosti sefi ... nu mai zic daca esti presedinte .. atunci chiar nu ai cum sa ai nici un sef (ierarhic vorbind) ...
  • +6 (6 voturi)    
   Traiasca Antena 3 (Joi, 25 septembrie 2014, 12:47)

   math [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

   Presa adevarata. Oameni cinstiti care urmaresc si spun adevarul. Ore in sir. Nonstop. Ii iubim, ar trebui sa inlocuim toate reclamele cu ecrane TV uriase.
   In timpul emisiunii lui Gadea ar trebui interzisa circulatia cu masina, bicicleta, trotineta.

   Jos dictatura sclavagist! Traiasca eroul salvator care umple stadioanele!
  • +5 (5 voturi)    
   Minte putina postari gramada (Joi, 25 septembrie 2014, 12:51)

   Bogdan_100 [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

   E de domeniul evidentei ca un ministru/prim-ministru daca a fost ofiter ascuns de informatii sa fie la cheremul celui cu care a avut contact. Functia publica nu conteaza. Din cate vad eu nu sunt barfe ci intrebari concrete cu persoane/date/activitati. Sefii serviciilor secrete nu sunt subordonati primului-ministru ci sunt doar numiti de Presedinte si controlati de Parlament. Referirea de sef nu este legata de formalismul ierarhic ci de puterea de influentare a actiunilor respectivului.
  • +4 (4 voturi)    
   Cred că vă înşelaţi... (Joi, 25 septembrie 2014, 12:56)

   Liviu2012 [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

   Aceste procedee au fost patentate cu mult înaintea lui Lenin şi a bolşevismului dar au fost apoi arma popagandistică predilectă a comuniştilor şi, în general, a forţelor "de stânga".

   De exemplu, acum sunt folosite extensiv de presa aservită PSD şi unei părţi din fosta Securitate. Antena 3 şi d-l Gâdea s-au specializat demult în metodologia respectivă.
  • +3 (3 voturi)    
   Punctual... (Joi, 25 septembrie 2014, 13:00)

   Liviu2012 [utilizator] i-a raspuns lui adrian8

   Încercaţi să raspundeţi punctual la întrebarea:

   "3. Este adevărat că în anul 1997, în timp ce eraţi procuror, aţi fost racolat în Serviciul de Informaţii Externe (SIE) de către generalul CORNEL BIRIŞ şi că aţi activat în unitatea conspirată denumită “Umbre” sau H?"

   ... şi dacă nu reuşiţi să picaţi PE ADEVĂR, nu vă băgaţi în discuţie, fiindcă daţi dovadă de amatorism, naivitate sau chiar de rea credinţă.
 • +5 (5 voturi)    
  lupta in servicii (Joi, 25 septembrie 2014, 12:40)

  fit [utilizator]

  Pana una alta, dupa fata zambitoare si declaratiilele lui Ponta de aseara de la A3 si de la New York, pare ca ii convine ce s-a intamplat cu R Turcescu. Cred ca R Turcescu a fost tradat si de aceea cere judecata, sa se afle tradatorii si sa se elimine pericolul in care se afla tara noastra. Ponta e avantajat pentru ca acum Turcescu este eliminat si ca ofiter si ca jurnalist formator de opinie, dar mai ales ca deconspirarea agentului 007 de catre Basescu cade acum in derizoriu. Daca cititi cu atentie declaratiile lui Ponta, o sa vedeti ca se si da de gol ca lovitura este din partea serviciilor care il sprijina, pentru ca spune ca vor mai urma si altii, dar ce e mai grav, printre randuri reiese ca va face curatenie in servicii. Adica vor ramane numai cei care il sprijina pe el si politica de orientare a Romaniei spre Rusia si China?
  • +1 (1 vot)    
   Nu-i convine... (Joi, 25 septembrie 2014, 17:44)

   Liviu2012 [utilizator] i-a raspuns lui fit

   Nu-i convine deloc, avea chiar o faţă îngrijorată şi puţin teatrală, ca să-şi mascheze nervozitatea... debitând la cacialma că "vor urma şi alţii". A continuat, apoi, servind mingile obişnuite la fileul antibăsist.

   "Dezvăluirea" lui Turcescu reprezintă o parte dintr-o acţiune denumită popular " joc operativ". Pentru "ţncălzirea" subiectului în ochii alegătorilor şi reglarea tirului în vederea adevăratei desconspirări 007, care va urma în perioada campaniei prezidenţiale.

   Chestia obligă jurnaliştii să ia poziţie, devine un mic turnesol să se vadă cine ce zice, ca apoi cine îl ÎNFIEREAZĂ acum pe Turcescu să nu-l mai poată APĂRA pe adevăratul 007 fără a fi acuzaţ de DUBLU STANDARD.
 • -4 (4 voturi)    
  ???? (Joi, 25 septembrie 2014, 13:27)

  IonutZamfir [anonim]

  Pai nu ai zis ca e fost ? Deci nu mai e ! Deci nu mai are dubla comanda. Vezi ca incurci lucrurile.
 • -4 (4 voturi)    
  ??? (Joi, 25 septembrie 2014, 14:41)

  IonutZamfir [anonim]

  Daca spuneti, la fel si Basescu, ca ERA, A FOST, inseamna ca nu mai are dubla comanda, nu ? Deci nu este nici un PERICOL !!!
 • -2 (2 voturi)    
  Fostul (Joi, 25 septembrie 2014, 15:02)

  PARSOR [utilizator]

  Daca este fostul Nu are nici o importanta.

  Asa cum un fost a fost si Basescu , Voiculescu si nu numai
 • -5 (5 voturi)    
  Oare cate (Joi, 25 septembrie 2014, 15:14)

  xrogo [utilizator]

  nazbatii mai poate face acest om,Lazaroiu si cate tembelisme mai poate emite pana nu o sa-i mai comenteze nimeni afirmatiile si nu o sa-l mai bage nimeni in seama?
  • +4 (4 voturi)    
   Mai rasfirati-va (Joi, 25 septembrie 2014, 16:29)

   math [utilizator] i-a raspuns lui xrogo

   ..baieti! Mai rasfirati-va! Ideea este sa-i convingeti pe altii ca tiranul vrea sa ne omoare pe toti iar Ponta este salvatorul, nu sa discutati intre voi.

   Daca nici postacii nu mai sunt organizati, inseamna ca s-a ales praful de PSD.
 • +1 (1 vot)    
  Are sigur dubla comanda,ca-i sofeur invatzacel (Joi, 25 septembrie 2014, 17:39)

  Plagarus [utilizator]

  naU.M ce numar, bey WP ? Geaba te-ai bagat in marche arrière. , daca nu te-ai declarat cand ai devenit ''civil " prezidentiabil !!


Abonare la comentarii cu RSS

Buchete.ro de 12 Ani: Florarie Online cu Livrare Flori la Domiciliu in Bucuresti

ESRI

Top 5 articole cele mai ...Hotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri