Ministrii Doina Pana, Gabriela Szabo si Bogdan Stanoevici au fost, sambata, in Pasul Tihuta, la Festivalul Usturoiului, protagononistii unui moment care a starnit amuzamentul celor din jur, dupa ce banca din lemn pe care s-au asezat s-a rupt, relateaza Mediafax.

Invitati la Festivalul Usturoiului, cei trei ministri au mers la un moment dat intr-un cort, la o masa, iar banca din lemn pe care s-au asezat s-a rupt, spre amuzamentul celor din jur.

Pana, Szabo si Stanoevici au fost ajutati sa se ridice, iar unul dintre organizatori le-a adus o alta banca. Cei trei au ras, ministrul Stanoevici spunand: "Hai ca asta a fost tare!". Apoi, ministrii s-au asezat si au continuat sa discute.

Cea de-a doua editie a Festivalului Usturoiului din Pasul Tihuta are loc sambata si duminica, organizatorii pregatind concerte de muzica si dansuri populare, gulas la ceaun si diverse concursuri. Printre participantii din prima zi a festivalului s-au numarat si ministrii Doina Pana, Gabriela Szabo, Eugen Teodorovici si Bogdan Stanoevici, acestia din urma incercandu-si indemanarea la un concurs de taiat lemne.

Vezi imagini pe Digi24.ro