Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a fost intrebat, sambata, la Brasov, cate articole are Constitutia, el replicand ca nu raspunde la astfel de provocari si precizand ca este obisnuit, ca dascal, sa adreseze el intrebarile de acest tip, relateaza Mediafax.

Iohannis a fost intrebat cate articole cuprinde Constitutia Romaniei, cate se refera la institutia prezidentiala si ce prevederi cuprinde primul dintre acestea. "Nu raspund la astfel de provocari. Eu sunt obisnuit sa pun eu intrebarile in calitatea mea de dascal. Daca aveti intrebari politice, cu mare placere", a replicat presedintele PNL.

El a mai fost intrebat daca se teme ca primarii PNL sau PDL vor parasi formatiunile din partea carora au fost alesi. "Am mare incredere in primarii mei", a replicat Iohannis.

Liga Alesilor Locali a ACL s-a intrunit sambata la Brasov, in prezenta a circa 1500 de alesi locali din partea PNL si PDL, acestia adoptand o rezolutie de sustinerea a lui Klaus Iohannis la prezidentiale si de respingere a prevederilor OUG 55/2014 care favorizeaza traseismul politic.