Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marti, referitor la faptul ca Emil Boc o sustine pe Elena Udrea la Presedintie ca, "daca Emil Boc se simte atras de un alt partid, nu are decat sa-si dea demisia din PDL si sa se inscrie intr-un alt partid" si a aratat ca nu este "deloc demn acest demers".

Blaga a fost intrebat inainte de sedinta BPN al PDL cum apreciaza faptul ca primarul Clujului, Emil Boc, spune ca sustine candidatul PMP Elena Udrea la Presedintie, relateaza Mediafax.

"Daca domnul Boc se simte atras de un alt partid, nu are decat sa-si dea demisia din PDL si sa se inscrie intr-un alt partid si nu are decat sa sustina pe cine vrea! Nu este deloc demn un astfel de demers din partea domniei sale, mai ales ca si eu si dumneavoastra l-am auzit initial ca il sustine pe domnul Iohannis. Ce l-a facut sa se schimbe va rog sa-l intrebati pe dansul", a precizat Blaga.

Intrebat daca ar trebui sa ia masuri ca presedinte al PDL fata de Boc, Vasile Blaga a aratat ca "nu partidul este in dificultate", ci Emil Boc.

"Nu partidul este in dificultate, domnul Boc este in dificultate. Nu partidul i-a sugerat domnului Boc sa aiba alte atitudini, domnia sa le-a avut. Partidul nu-i datoreaza nimic nimanui dintre noi, noi ii datoram partidului. Dansul a ajuns primar al Clujului sprijinit de PDL", a adaugat Vasile Blaga.