Premierul Victor Ponta a fost intrebat daca a discutat cu purtatorul de cuvant al Guvernului referitor la postarile acestuia pe Facebook si a declarat ca nu le cunoaste si ca incearca sa aiba o relatie buna cu mass media si cu toate cultele din Romania.

"Am o relatie buna cu toata lumea. Nu am discutat cu nimeni pentru ca eu incerc sa am o relatie buna cu toata mass-media, cu toate cultele din Romania, cu toata lumea", a afirmat Ponta sambata la Biserica Sfantul Gheorghe Nou, intrebat daca a discutat cu purtatorul de cuvant al Guvernului Mirel Palada despre postarile acestuia pe Facebook, potrivit Agerpres.

Intrebat despre postari, Ponta spus: "Necunoscand, imi este imposibil sa va spun".

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Mirel Palada, a lansat, pe Facebook, un atac foarte dur la adresa jurnalistilor pe care ii catalogheaza drept "anti-guvernamentali", dand exemplul unui ziarist Gandul, pe care nu il numeste, dar despre care spune ca l-a "executat electric" cu placere, blocandu-l pe Facebook, pe motiv ca "facea clabuci cu spume la mine pe pagina". "Cata indemanare am sa omor prin blocare ziaristii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufosilor, nici nu stiti cata placere imi provocati", a comentat el.

Cateva ore mai tarziu, Palada a postat, tot pe pagina sa de Facebook, si un atac la B1 Tv si jurnalista Sorina Matei, dupa ce a fost sunat pentru a intra in direct si a explica atacul lansat la adresa jurnalistului de la Gandul.