Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, referitor la candidatura sa la prezidentiale, ca o considera "un angajament fata de tara", pe care il va respecta si a spus ca va cere in partid masuri impotriva "oamenilor din PMP care au mintit la televizor" in legatura cu numarul de semnaturi stranse, potrivit Mediafax.

Candidatul PMP pentru prezidentiale Cristian Diaconescu a declarat, miercuri, ca va cere conducerii partidului sa ia masuri impotriva "oamenilor din PMP care au mintit la televizor in legatura cu numarul de semnaturi stranse pentru candidatura lui si au creat o stare de confuzie" in PMP.

"Am vazut pe posturile de televiziune tot felul de oameni din PMP, nou veniti in politica, care mint cu nerusinare si in legatura cu numarul de semnaturi si in legatura cu increderea publica. In momentul in care de duci la televizor si minti generand o stare de confuzie in interiorul partidului aflat in campanie electorala se creeaza un prejudiciu de imagine care trebuie sanctionat. Voi cere PMP sa ia masuri impotriva lor, asa cum se intampla in orice partid disciplinat", a spus Diaconescu, fara a nominaliza persoanele la care se refera.

El a vorbit si despre candidatura sa pentru functia de presedinte al Romaniei.

"Consider candidatura mea un angajament fata de tara, pe care am sa mi-l respect in orice conditie", a adaugat Cristian Diaconescu.