Victor Ponta il acuza pe Klaus Iohannis, intr-un mesaj publicat pe Facebook, ca s-a aliat “cu oamenii lui Basescu” si sustine ca discursul liderului liberal de luni, cand si-a anuntat candidatura la presedintie, “pare scris de Traian Basescu”.

Aceleasi idei se regasesc si in comunicatele de presa lansate luni de Dan Sova, purtator de cuvant al PSD, si de alti parlamentari PSD.

Mesajul lui Ponta:

Domnul Iohannis spune ca vrea sa aduca 10 ani de prosperitate pentru Romania. Dar, in acelasi timp, s-a aliat si vrea sa faca guvern cu oamenii lui Traian Basescu. Adica, pentru a fi mai clar, vrea sa refaca economia Romaniei folosindu-se de cei care au distrus-o in perioada 2009-2012.

Discursul lui Iohannis - pare scris de Traian Basescu sau de oamenii lui. Asta am auzit ieri din vocea lui Klaus Iohannis - un discurs cu mesajele lui Basescu, care continua proiectul lui Basescu, venit din partea unui om inconjurat, chiar la masa de la care vorbea, de oamenii lui Basescu, care vrea sa guverneze Romania cu cei care au produs catastrofa economica din ultimii 10 ani.

Devine din ce in ce mai clar ca la alegerile care vor urma ne vom confrunta noi, cei care am reparat dezastrul facut de Basescu si oamenii lui, cu echipa lui Traian Basescu, cea care vrea sa faca din nou doar ceea ce stie.