Elena Basescu a postat un mesaj straniu pe contul sau de Facebook, publicand, alaturi de demisia deputatului Florin Secara din PMP, urmatorul mesaj: "Din pacate pentru cei care conduc Partidul Miscarea Populara....".

Partidul Miscarea Populara este condus de Elena Udrea.

Comentariul sau, neinsotit de alte detalii, vine dupa ce deputatul Florin Secara a declarat vineri ca din motive personale a decis sa inceteze colaborarea cu Partidul Miscarea Populara. "Din motive personale care se vor afla, poate, in timp, incepand de astazi am hotarat sa opresc colaborarea cu Partidul Miscarea Populara.Vreau sa multumesc multora dintre colegii mei cu care am colaborat foarte bine, in mare parte o echipa ok", a declarat Florin Secara.

Deputatul a precizat ca deocamdata nu are in plan inscrierea intr-un alt partid si ca va lua in calcul o astfel de optiune dupa ce se va intoarce din concediu pe care-l va petrece alaturi de sotie si copii.

Florin Secara a adaugat ca va evalua cu mare atentie in perioada urmatoare evolutiile de pe scena politica romaneasca si in masura in care se regasi intr-un proiect care sa corespunda unor principii care vizeaza dezvoltarea, prosperitatea si interesul cetatenilor care l-au ales se va alatura lui. In caz contrar, el a mai spus ca va continua sa activeze ca deputat independent.