Premierul Victor Ponta le-a transmis miercuri ministrilor ca regreta ca a mers luni la Cotroceni pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu despre reducerea CAS, adaugand ca acum a invatat ca atunci "cand te bagi in cocina, te mananca porcii". Seful Guvernului a aratat ca ii pare rau si pentru ministrul Finantelor Ioana Petrescu, care l-a insotit in vizita la Cotroceni, adaugand ca, din punctul sau de vedere a facut bine ca "s-a intors in tara in care doamna EBA si doamna Udrea se pricep mai bine la economie decat cei de la Harvard".

Ministrul Finantelor si premierul la CotroceniFoto: Facebook/ Alaturi de presedintele nostru

"Imi pare rau si am facut o greseala ca m-am dus la Cotroceni. Eu am gandit institutional, ca intre institutii trebuie sa existe respect, dar m-am invatat, cand te bagi in cocina, te mananca porcii", a afirmat premierul in deschiderea sedintei de Guvern de miercuri.

Premierul a adaugat: "Imi pare rau pentru doamna Petrescu, eu cred ca a facut bine ca s-a intors in tara in care doamna EBA si doamna Udrea se pricep mai bine la economie decat cei de la Harvard. Dar eu cred sincer si vreau sa dau un mesaj pentru toti tinerii pregatiti din Romania ca doamna EBA si doamna Udrea sunt o parte a acestei societati, dar cei mai multi sunt cei care apreciaza profesionalismul."

Vezi aici: