Ministrul delegat pentru dialog social, Aurelia Cristea, a fost desemnata de Biroul Permanent al PSD Cluj presedinte interimar al PSD Cluj-Napoca, transmite Agerpres.

"Le multumesc colegilor pentru increderea acordata. Echipa PSD Cluj Napoca va continua drumul bun confirmat la alegerile europarlamentare. Impreuna am reusit sa obtinem dupa multi ani un mandat de deputat in municipiul Cluj Napoca si sunt sigura ca in viitorul apropiat, in urma activitatilor noastre, va creste increderea clujenilor in acest nou proiect politic, 'Cu mintea si inima pentru clujeni'. Ii invit pe cei care isi propun sa sustina un nou tip de comportament politic, exclusiv in slujba comunitatii, sa vina alaturi de noi", a declarat, intr-un comunicat de presa.

Organizatia Cluj-Napoca a PSD avea o conducere colectiva, dupa demisia fostului presedinte, Mircea Jorj.

Pe 16 ianuarie 2014, presedintele organizatiei Cluj-Napoca a PSD, Mircea Jorj, a demisionat din functie, invocand motive personale.

Pe 26 ianuarie, conducerea PSD Cluj a decis ca organizatia PSD Cluj-Napoca sa fie coordonata o perioada de trei vicepresedinti ai organizatiei judetene, dupa demisia lui Mircea Jorj. Cei trei au fost vicepresedintii PSD Cluj Alexandru Cordos, Aurelia Cristea si Valentin Cuibus.