Liderul PSD Timis a semnat marti un protocol de colaborare cu PP-DD si Uniunea pentru Timis (UPT), atat la nivel local cat si judetean, iar noua majoritate l-a desemnat pe Bogda Herzog (PNTCD) noul viceprimar, informeaza Ziua de Vest.

Herzog scrie texte pentru Vocea Rusiei, dupa cum semnaleaza si site-ul deBanat.ro.

Fragmente din materialele semnate de Herzog:

"Dezlănțuirea crizei ucrainiene cu larga insistență a birocraților europeni și a țuțărilor acestora – vezi declarațiile insipidului Van Rompuy și prezența lituaniană și poloneză în mijlocul demonstranților de la Kiev – nu vine întâmplător la scurt timp după marile succese diplomatice rusești în problemele Siria și Iran. Faptul că medierea rusă a condus la evitarea pe moment a unui război de anvergură, poate mondial, pare să nu fi satisfăcut toate părțile implicate. Reacția a fost mutarea teatrului de acțiune mai aproape de Rusia, pecepută ca principalul opozant al sistemului hegemonic actual" (Vocea Rusiei – 7 decembrie 2013).

"Prin organizarea Olimpiadei de la Soci, președintele Putin a intenționat să arate lumii o Rusie renăscută din propria-i cenușă, eliberată de comunism și revitalizată după un deceniu de jaf din partea oligarhilor. Rusia pe care o reprezintă Putin se dorește o țară echilibrată, stăpănă pe destinul ei, o țară care nu acceptă amestecul altora în propriile decizi, dar, în același timp, este capabilă să ofere prietenie și deschidere (…) O Rusie nouă, o Rusie puternică, o țară competitivă și deschisă cred că a fost o lecție pe care a dorit Putin să o ofere propriului popor și lumii întregi". (Vocea Rusiei, 10 februarie)

"Putin nu are nicio vină pentru tot ce se întâmplă acolo. El este împăciuitorul, vrea ca lucrurile în zonă să evolueze pe cale pașnică" (deBanat, 4 martie 2014)