Deputatii Marioara Nistor si Adrian Diaconu, de la Partidul Poporului - Dan Diaconescu (PP-DD), s-au inscris in Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR), potrivit unui comunicat de presa al UNPR transmis vineri si citat de Agerpres.

Marioara Nistor a fost aleasa deputat in colegiul uninominal nr. 3, circumscriptia electorala 9 Braila.

Adrian Diaconu este deputat de Timis, ales in colegiul uninominal nr. 8 din circumscriptia electorala 37.

"Incepand din aceasta data, parlamentarii UNPR activeaza in grupul Partidului Social Democrat din Camera Deputatilor", precizeaza sursa citata.

Marioara Nistor: Parasesc PP-DD pentru ca valorile in care am crezut cand m-am alaturat acestuia au disparut

Deputatul de Braila Marioara Nistor a declarat, vineri, ca a parasit PP-DD pentru ca valorile in care a crezut atunci cand s-a alaturat acestui partid au disparut.

"Am ales sa parasesc PP-DD pentru ca valorile in care am crezut atunci cand m-am alaturat acestui partid au disparut pe parcurs. Nu mi-a fost usor sa iau o astfel de decizie, deoarece crezul meu este de a lupta pana la capat, de a face tot ceea ce imi sta in putinta pentru a dezvolta ceva durabil. La Braila am construit o organizatie judeteana de partid din nimic, am asezat structuri firesti, am motivat oameni, dar n-am reusit, din pacate, sa schimb mentalitatea, sa aprind scanteia muncii in echipa. Sper ca toti cei care mi-au stat alaturi pana acum sa inteleaga demersul meu si ii asigur pe fiecare in parte ca faptul ca i-am cunoscut si colaborat a insemnat un lucru special pentru mine", a declarat Marioara Nistor, citata de Agerpres.

Despre campania recent incheiata, Marioara Nistor a spus ca a facut-o sa incerce atat bucuria unui rezultat foarte bun la Braila pentru PP-DD, fiind al doilea pe tara, dar si dezamagirea "unui fiasco politic al formatiunii la nivel national".

"Imi asum cu onoare rezultatul judetean, pentru ca am muncit foarte mult si, mai ales, am crezut in ceea ce fac. Am ales sa ma alatur unui partid care stie sa-si pastreze verticalitatea, o formatiune indreptata spre progres si pentru care un parlamentar si munca lui inseamna mandrie si onoare", a adaugat Marioara Nistor.

Fostul deputat PP-DD a afirmat ca spera ca alaturi de organizatia judeteana Braila a UNPR sa activeze "intr-un cadru politic efervescent, determinat, implicat", in care sa poata duce la bun sfarsit proiectele incepute "in vederea cresterii nivelului de trai al locuitorilor".