Presedintele demisionar al PNL, Crin Antonescu, si liderul Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, s-au intalnit, marti, la sediul Partidului National Liberal. "Va confirm presupunerea existentei discutiilor. Da, exista discutii la nivelul partidelor de dreapta. Apelul meu la colegii din partidele de dreapta este de a nu pronunta nume, de a nu mai lansa atacuri. E un proiect pentru Romania, nu facem propuneri, nu ne autopropunem, interesul nostru este interesul national. Cred ca sunt destui oameni responsabili in partidele de dreapta. Trebuie sa facem ceva pentru a nu lasa tara in mainile PSD-ului", a declarat Mihai Razvan Ungureanu, la iesirea din sediul PNL.

Inaintea intalnirii de marti, presedintele Fortei Civice, Mihai Razvan Ungureanu, arata, intr-o declaratie remisa Mediafax, ca rezultatele alegerilor europarlamentare reprezinta "un dezastru politic" la care au contribuit toti politicienii de dreapta si facea apel la acestia sa lase deoparte orgoliile si sa unifice dreapta.

"Romania are nevoie de o formatiune politica de dreapta puternica, nesubminata de interesele unuia sau altuia. Mai important decat persoana celui care va candida in toamna este programul pe care dreapta il va prezenta poporului roman. Suntem datori sa punem deoparte tot ce ne desparte. Cine nu va face acest lucru va fi vinovat pentru esecul de la prezidentiale si pentru capitularea dreptei in urmatorii zece ani", declara MRU.