Crin Antonescu a pus pe seama anturajului lui Liviu Dragnea jignirile lansate luni la adresa sa de fostul presedinte Ion Iliescu, care l-a numit "lichea, om fara substanta, chiulangiu".

Antonescu a precizat ca este obsinuit de cel putin cinci ani sa fie "tinta tuturor atacurilor", "din toate directiile", si a pus termenii duri folositi de Iliescu pe seama "prostului anturaj", cu referire la Liviu Dragnea.

"Faptul ca Ion Iliescu s-a lasat azi dimineata luat de val" este "din cauza anturajului, un prost anturaj, o spun in cunostinta de cauza, si pe mine m-a afectat anturajul asta", a spus Crin Antonescu, notand ca Iliescu se afla langa Liviu Dragnea duminica seara.

Acesta a adaugat ca nu a mirat pe nimeni "limbajul dl Iliescu cand era mai proaspat iesit din comunism" si a apreciat ca "probabil ca dl Iliescu a fost stricat de anturaj la batranete".

Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, l-a atacat dur pe Crin Antonescu, intr-o declaratie acordata cotidianului gandul.info, numindu-l pe liderul liberalilor "lichea", "om lipsit de substanta" si "chiulangiu".

"Este o lichea si un om lipsit de substanta si prezenta politica serioasa. Nu mai avea niciun fel de autoritate nici in partid, nici in societate. S-a angajat cu o mare responsabilitate pe un drum periculos. Si-a incheiat cariera politica Crin Antonescu. Absolut. Nu mai are credit nici in PNL, nici in societate. Cu aceasta a luat sfarsit drumul sau de om in politica", a declarat Iliescu, pentru gandul.