Premierul Victor Ponta a negat vineri ca i-ar fi cerut presedintelui Traian Basescu sa ii fie nas. "Bineinteles ca nu este adevarat", a spus Ponta vineri, intr-o conferinta de presa sustinuta la Bistrita, relateaza Agerpres.

Victor Ponta a refuzat sa comenteze si afirmatiile presedintelui Basescu legate de moartea procurorului Panait.

"Cred ca toti romanii vor aprecia foarte mult ca, in loc sa raspund la asemenea lucruri, imi vad de treaba, de spitale, de scoli, de societati comerciale, de drumuri, de sprijinit constructia de biserici. (...) (Nu ma simt amenintat de aceste declaratii - n.r.), nici vorba. Cred ca o amenintare pentru Romania este sa ramana in continuare in acest tip de societate in care ura si acuzatiile sunt regula. Or, eu, prin ceea ce am vazut in ultima perioada, si pe partea economica, si pe partea de sanatate, si de educatie, si de infrastructura, cred ca Romania are o sansa extraordinara de a se dezvolta si de a redeveni o societate normala, inclusiv din punct de vedere medical", a declarat seful Executivului.

Premierul Victor Ponta, insotit de sotia sa, Daciana Sarbu, au vizitat vineri dimineata Spitalul de Urgenta Judetean Bistrita. Prim-ministrul a mai fost insotit de vicepremierul Liviu Dragnea, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, si ministrul delegat pentru Ape si Paduri, Doina Pana.