Presedintele Traian Basescu a vorbit miercuri seara, la B1 TV, despre sondajul de opinie dat publicitatii de Partidul Miscarea Populara (PMP). "Nu e o surpriza pentru mine ca PMP a depasit PDL. Atacurile lui Preda si Traian Ungureanu la adresa PDL vin pe un mesaj dat in interiorul partidului ca Basescu le baga primarii la puscarie, acelasi mesaj ca si PSD-ul... Blaga nu are viziune si nu poate da o perspectiva partidului. Eu ii spun public ca PDL-ul este in scdere si PMP-ul in crestere", a declarat presedintele.

Despre sondajul PMP

  • Este un sondaj care s-a terminat pe 30 aprilie si rezultatele sunt reale. 

    E posibil ca lumea sa nu fie obisnuita cu acest tip de sondaje. Firma care a realizat sondajul este una dintre cele mai mari din SUA si au lucrat cu ea presedinti americani sau Tony Blair
  • Nu ma surprinde trecerea PMP in fata PDL
    PDL greseste atacand PMP fiindca dusmanul lor este PSD. M-a suprins insa atacurile lui Cezar Preda si Traian Ungureanu la adresa PMP.
    Aceste atacuri vin din mesajul dat in interiorul partidului ca Basescu le baga primarii la puscarie, acelasi discurs ca PSD, si ca Boc a taiat salariile si pensiile, alta minciuna vanturata si de PSD. Pensiile nu s-au taiat.
    Eu am ce am cu conducerea actuala a PDL, dar membrilor de partid si sustinatorilor eu le multumesc si le sunt recunoscatri pentru ca au fost alaturi de mine mereu in toate campaniile.
    Sa nu credeti ca am avut ceva cu Blaga. Blaga e foarte bun cand ii dai ceva de facut. Daca ii ceri sa iti aduca 100 de autobue cu sustinatori, atunci sa stii ca asa va fi. El a mai vrut sa fie presedintele PDL, dar nu are viziune.
    Cea mai proasta strategie pe care a adoptat-o acum e sa-l atace pe Basescu si pe Udrea.
    Blaga nu are viziune si nu poate da o perspectiva partidului. Eu ii spun public ca PDL-ul este in scdere si PMP-ul in crestere.
    "Draga Vasile, nu vreti voi sa protestati pe bune pentru Mihaies, nu vreti sa protestati credibil fata de Ponta fiindca a luat DGIPI, STS-ul?!