Grupul parlamentar al PDL din Camera Deputatilor a solicitat luni conducerii Camerei organizarea unei sedinte extraordinare a Parlamentului legata de criza din Ucraina si implicatiile acesteia asupra Romaniei. "Avand in vedere situatia politica internationala de la granita Romaniei, grupul parlamentar al PDL din Camera Deputatilor solicita de urgenta conducerii Camerei Deputatilor organizarea unei sedinte extraordinare a Parlamentului Romaniei legata de criza din Ucraina si a implicatiilor ei asupra Romaniei", se arata in solicitarea PDL, potrivit Agerpres.

Grupul parlamentar al PDL considera ca este necesara clarificarea pozitiilor politice ale tuturor grupurilor parlamentare si exprimarea raporturilor politice fata de Ucraina, Republica Moldova si Federatia Rusa', se arata intr-un comunicat remis luni de liderul deputatilor PDL, Gheorghe Tinel.

Potrivit sursei citate, PDL solicita public conducerii Camerei Deputatilor organizarea acestei dezbateri avand in vedere interesul general legat de clarificarea pozitiilor parlamentare fata de situatia tot mai grava de la granita Romaniei.