Prim-vicepresedintele PDL Andreea Paul a declarat, luni, ca premierul Victor Ponta este "un gunoi" si ca daca romanii nu se trezesc rapid "gunoiul va fi presedintele tarii", transmite Mediafax.

Andreea Paul a facut aceasta declaratie dupa ce a criticat manifestarea de la Sambra Oilor organizata de PSD, aratandu-se nemultumita de faptul ca satmarenii "au fost obligati sa participe la Sambra Oilor, la cea mai frunoasa sarbatoare campeneasca de echipa PSD si de premierul Victor Ponta".

"Trag un semnal de alarma transmis de catre satmareni, care au fost obligati sa participe la Sambra Oilor la cea mai frumoasa sarbatoare campeneasca de echipa PSD si de premierul Victor Ponta. Ei au fost carati cu autocarele alaturi de copii care nu au drept de vot pentru a sustine mafia rosie care a participat la Sambra Oilor. Este revoltator ca aceasta Sambra a Oilor a fost politizata pana la refuzul total al democratiei", a afirmat Andreea Paul, intr-o conferinta de presa dupa sedinta BPN al PDL.

Ea a mai spus ca "totalitarismul" a fost adus la Sambra Oilor si a criticat faptul ca economia se prabuseste.

"Toate actiunile, vorbele si faptele premierului Victor Ponta au dus la o singura concluzie: premierul Ponta este un gunoi", a adaugat Andreea Paul.

Ea a adaugat ca, daca romanii nu se trezesc rapid, "gunoiul va fi presedintele tarii".

"Rezultatul va fi unul singur: la ceea ce se intampla astazi in politica romaneasca, daca romanii nu se trezesc rapid, gunoiul va fi presedintele tarii", a spus Andreea Paul.

Intrebata de ce s-a aflat pe scena la manifestarea de la Sambra Oilor alaturi de premierul Victor Ponta, Andreea Paul a spus ca a urcat pe scena pentru ca a fost solicitata de oameni, fiind deputat "de Tara Oasului".

"Am urcat pe scena pentru ca au venit oameni la mine acasa, sunt deputat de Tara Oasului", a spus Paul.