Vicepresedintele PSD Robert Negoita primarul sectorului 3, afirma, intr-un interviu acordat Agerpres, ca premierul Victor Ponta este, in opinia sa, cea mai buna varianta de candidat la alegerile prezidentiale.

El isi exprima convingerea ca "Romania va fi mai respectata in lume, Romania va fi o tara mai decenta, mai linistita, o tara mai normala" odata cu venirea lui Victor Ponta la Cotroceni.

"De cand s-a rupt USL, mi-am dat seama clar ca singura varianta este Victor Ponta. (...) Cred ca Victor Ponta este persoana cea mai potrivita, din tot ce cunosc, sa ocupe scaunul de la Cotroceni, pentru ca la Guvern a schimbat intr-un mod substantial, ca nu spun radical fiindca eram pe o cadere permanenta cu Guvernele Boc si Ungureanu. Si, iata ca din codasii Europei in atragerea de fonduri europene, eram codasi pentru ca aveam cadere economica, eram mai in prapastie decat toti, ajunsesem in situatia sa taiem pensii, salarii, lucrurile in Romania mergeau foarte prost si o spun cu mult regret, de cand Guvernul este condus de Victor Ponta si echipa lui avem cea mai mare crestere economica din Europa. O spun cu multa satisfactie, sunt fericit pentru chestiunea asta. Iata ca putem sa transforma o tara din codasa Europei in premianta Europei. Si asta doar schimband o echipa si doar schimband liderul", a spus Negoita.