Presedintele PMP Dambovita, Adrian Radulescu, si deputatul PMP Florin Popescu au mari datorii la PDL din campania electorala din 2012 si daca nu vor plati vor fi dati in judecata, a declarat miercuri, intr-o conferinta de presa, presedintele organizatiei democrat-liberalilor din Dambovita, Iulian Vladu, transmite Agerpres.

El nu a spus care este suma pe care cei doi o au ca datorie la PDL Dambovita, sustinand doar ca in cazul lui Florin Popescu este cu mult peste 200.000 de lei.

Despre Adrian Radulescu, liderul PDL Dambovita a afirmat ca "are datorii, ca nu si-a platit campania electorala".

"Nu stiu valoarea. Datoria domnului Radulescu este importanta pentru ca trebuie sa si-o achite. In instanta vom actiona. Sunt facturi emise din perioada campaniei cand domnul Radulescu a candidat si nu sunt achitate", a precizat Iulian Vladu.

Liderul PDL Dambovita a adaugat ca, in cazul in care cei doi nu isi vor plati datoriile, dupa alegerile europarlamentare vor fi actionati in instanta.

In 2012, Florin Popescu a candidat din partea PDL la alegerile locale pentru inca un mandat la sefia Consiliului Judetean Dambovita, pe care nu l-a obtinut, iar la alegerile parlamentare a candidat la functia de deputat in Colegiul Targoviste si a obtinut mandatul de parlamentar in urma redistribuirii.

Adrian Radulescu a candidat in 2012 din partea PDL pentru functia de senator in Colegiul Targoviste-Moreni, dar nu a obtinut mandatul de parlamentar.