Premierul Victor Ponta declarat, sambata, raspunzand unei intrebari, ca i s-a adresat ministrului Doina Pana cu expresia "mai", dar nu o va mai folosi, pentru ca sa inteleaga si "colonelul Turcescu", el precizand ca va fi atent sa nu se inteleaga "gaozar" sau "tiganca imputita" din declaratiile sale, potrivit Mediafax.

Intrebat daca ii va cere scuze Doinei Pana, Ponta a raspuns ca nu are motiv. "Am folosit expresia de ᅡmaiᅡ, nu o sa o mai folosesc, sa inteleaga si colonelul Turcescu", a spus Ponta.

Primul ministru a adaugta ca va fi atent pe viitor, pentru ca daca va spune "Buna ziua" sa nu se inteleaga de catre "coloneii lui Basescu" ca a injurat sau a spus "gaozar" sau "tiganca imputita".

Premierul Victor Ponta, vicepremierul Liviu Dragnea si ministrul delegat pentru Ape, Doina Pana, au mers, marti, in localitatea Beiu, judetul Teleorman, unde au vizitat mai multe zone inundate si au discutat cu oamenii. Presa a relatat ca, marti, la Beiu (Teleorman) i s-ar fi adresat ministrului Pana spunand: "Tu ce faci, fa, Doina, aici? Aveai chef de niste inundatii?".

Ministrul delegat pentru Ape, Doina Pana, a declarat, dupa ce presa a relatat ca premierul Ponta i s-ar fi adresat cu "fa", ca ea nu a auzit acest cuvant niciodata in vocabularul premierului si ca acesta i se adreseaza mereu doar cu "mai", Pana cerand totodata ca inregistrarea sa fie ascultata atent.