Premierul Victor Ponta a transmis pe Facebook un mesaj de Florii, urand "sanatate, liniste si fericire" celor care isi sarbatoresc duminica ziua onomastica. Premierul tinut sa mentioneze ca urarile sunt si pentru cei numiti "Crin", referindu-se la fostul coleg de alianta, "chiar daca tuturor ne este imposibil sa intelegem usurinta cu care, rapid si neasteptat, isi schimba culoarea din alb in negru, in functie de locul si contextul in care se afla".

Totodata, liderul social liberal a multumit celor care l-au felicitat cu ocazia zilei onomastice, precizand ca, desi nu foloseste cel de al doilea prenume - Viorel - , "pe care l-au promovat in ultimul timp tot felul de <>", crede ca este un nume foarte frumos.

  • Mesajul integral postat de Facebook de premierul Ponta

Tuturor celor care azi, de Florii, isi serbeaza numele - le urez sanatate, liniste si fericire!

Desi nu prea folosesc eu numele de Viorel (pe care l-au promovat in ultimul timp tot felul de "prieteni"), cred ca este un nume foarte frumos si le multumesc celor care mi-au transmis felicitari. Si o sa ma sarbatoresc cu placere alaturi de "florile" din poza!

Si celor cu numele de "Crin" le urez sincer toate cele bune! (Chiar daca tuturor ne este imposibil sa intelegem usurinta cu care, rapid si neasteptat, isi schimba culoarea din alb in negru, in functie de locul si contextul in care se afla. Asa o fi soiul lor!) la negru.