Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la Timisoara, la lansarea candidatilor partidului la alegerile europarlamentare, ca el l-a adus pe premierul Victor Ponta la putere si ca tot el il va da jos, informeaza Mediafax.

Victor Ponta si Crin AntonescuFoto: Agerpres

"Eu l-am adus pe Ponta la putere, eu il dau jos. Astazi, drumul european al Romaniei e pus in pericol de PSD. Domnul Ponta ne spune clar ca mai are doua piedici in calea sa: justitia si presa libera. Lucrurile sunt simple, Traian Basescu si partidele sale sunt suficient de slabe pentru a nu il opri pe domnul Ponta sa puna mana pe putere, PSD sa fie peste tot. (...) Partidul lor (PSD - n.r.) traieste de pe urma baronilor, partidul nostru (PNL - n.red.) traieste din valori si nu ia voturi cu remorca. Pentru aceste lucruri ne-am batut mereu, iar cand aceste lucruri au fost incalcate, ne-am despartit si de Traian Basescu si de PSD", a declarat presedintele Partidului National Liberal.

Crin Antonescu a participat, vineri, la Timisoara, la lansarea candidatilor PNL pentru alegerile europarlamentare care se vor desfasura in 25 mai.