Primarul Constantei, Radu Mazare, a declarat, joi, ca in functie de decizia justitiei, daca va fi cercetat in libertate sau in arest, va mai pleca sau nu in vacanta din Madagascar pe care si-o planificase de Paste, unde si-ar dori sa mearga sa se dea cu zmeul si sa isi limpezeasca gandurile.

Radu Mazare in videoclipFoto: Captura YouTube

"Deocamdata nu pot sa plec, ca astept recursul. Sa vedem ce-o fi acolo, recurs sau apel, nu stiu. Sa vedem ce-o fi, ca poate ma baga iar la sforait, poate imi dau sub control judiciar, poate ma lasa liber. Daca ma lasa liber, m-as duce o saptamana sa ma dau cu zmeul si ma limpezesc, ca razboiul, dupa cum vedeti, este aprig", a afirmat Mazare, citat de Agerpres.

Referitor la varianta in care edilul ar fi arestat la domiciliu, Radu Mazare a afirmat: "cica au voie sa intre gagicile".

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, miercuri seara, ca primarul Constantei, Radu Mazare, sa fie cercetat in libertate sub control judiciar, dupa ce acesta si-a petrecut noaptea de marti spre miercuri in arestul Politiei Capitalei, fiind retinut de procurorii DNA sub acuzatia de luare de mita. Judecatorii au respins propunerea de arestare preventiva a lui Mazare, insa decizia ICCJ nu este definitiva.