Premierul Victor Ponta, aflat, vineri dupa-amiaza, la Sebes, a refuzat sa comenteze anuntul facut pe Facebook, unde scria ca in noiembrie, dupa castigarea "ultimei batalii", vrea sa lase locul in politica altora, el spunandu-le jurnalistilor ca a venit in Alba sa vorbeasca doar despre investitia Daimler, relateaza Mediafax.

Premierul Victor Ponta participa, vineri dupa-amiaza, la Sebes, in judetul Alba, la inaugurarea lucrarilor de constructie pentru noua unitate de productie Star Assembly a Star Transmission, parte a concernului Daimler.

Intrebat de jurnalisti despre anuntul facut vineri pe Facebook, Ponta a raspuns: "Astazi pe drum pana aici am scris ceva pe Facebook si eram sigur ca nimeni nu ma va intreba despre Daimler. Dar azi vorbesc numai despre Daimler".

La insistentele jurnalistilor, premierul a mai spus ca nu a raspuns si nu va raspunde la aceasta intrebare.

Premierul Victor Ponta a scris, vineri, pe Facebook ca in noiembrie, dupa castigarea "ultimei batalii", isi doreste sa lase locul in politica altora, "mai tineri", iar el sa recupereze din timpul pe care in ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei si celorlalte parti bune si frumoase din viata sa.