Primarul din Cluj Napoca Emil Boc s-a declarat surprins de faptul ca fostul ministrul al Educatiei, Daniel Funeriu, se afla pe locul 16 pe listele pentru alegerile europarlamentare ale Partidului Miscarea Populare, potrivit CityNews.

Dupa consiliul Executiv National, Partidul Miscarea Populara a anuntat ca a incheiat cea de-a doua etapa a alegerilor interne privind stabilirea candidatilor la alegerile europarlamentare. CEN a votat lista candidatilor inscrisi in alegeri, care urmeaza sa fie validata de filialele judetene ale PMP.

"Nu cred ca Funeriu poate fi pe locul 16 si spun asta ca apreciere personala, cunoscandu-i performanta ministeriala si pregatirea pe care o are. Dar e treaba fiecaruia", a spus Boc, membru PDL si in Fundatia Miscarea Populara.

Listele finale la europarlamentare trebuie depuse oficial pana miercurea viitoare. In acest moment, pe primele zece pozitii se claseaza Teodor Baconschi, Cristian Petrescu, Teodor Paleologu, Ruxandra Dragomir, Gunther Wotsch, Gabriel Berca, Florin Secara, Gelu Visan, Adrian Radulescu si Laura Bota.