Gheorghe Stefan a demisionat din functia de presedinte al filialei PDL Neamt, dar va ramane membru al formatiunii politice pentru a nu-si pierde mandatul de primar al municipiului Piatra Neamt, anunta Agerpres.

Deputatul Ioan Balan, vicepresedinte regional al PDL a declarat joi ca in locul lui Gheorghe Stefan a fost numit ca presedinte interimar al filialei Neamt Alexandru Dragan.

Acesta este primar al comunei Tasca si a fost pe rand membru al PD si apoi PDL. La alegerile interne din cadrul PDL, Alexandru Dragan a fost unul dintre putinii membri ai PDL Neamt care a anuntat ca il sustine pe Vasile Blaga.

Gheorghe Stefan s-a inscris sambata trecuta in Fundatia Miscarea Populara. El a declarat luni ca, dupa ce va deveni membru simplu al PDL, va face campanie electorala pentru Partidul Miscarea Populara.

In Fundatia Miscarea Populara s-a inscris si primarul PDL de Roman, Laurentiu Leoreanu. De asemenea, in Partidul Miscarea Populara s-au inscris fosti membri ai PDL Neamt, intre care fostul presedinte al filialei municipale, Laurentiu Dulama, fostul secretar general al filialei judetene, Adrian Carabet si nu in ultimul rand deputatii Mihaela Stoica si Elena Udrea