Motiunea simpla depusa de PDL si PP-DD si intitulata "O reforma a administratiei fara consens nu are succes" va fi dezbatuta luni in plenul Camerei Deputatilor, urmand ca votul sa fie acordat cel mai probabil marti, anunta Agerpres. Motiunea simpla depusa de PDL si PP-DD se dezbate luni, de la ora 16,00. Luni, la 16,00, se prezinta motiunea si sunt dezbaterile si votul probabil marti", preciza saptamana trecuta secretarul Camerei Deputatilor Niculae Mircovici.

Pe 25 februarie, liderul grupului PDL de la Camera Deputatilor, Tinel Gheorghe, a anuntat depunerea motiunii simple avand ca tema descentralizarea, impreuna cu grupul PP-DD.

'In temeiul articolului 112 din Constitutie si 166 din Regulamentul Camerei Deputatilor, grupurile parlamentare PDL si PP-DD depun motiunea simpla 'O reforma a administratiei fara consens nu are sens. Abandonati descentralizarea neconstitutionala', ca sa cinstim cum se cuvine ruperea PSD si a PNL', anunta, la acea data, Tinel Gheorghe.

Ulterior, Biroul Permanent le-a solicitat initiatorilor sa modifice textul motiunii astfel incat sa respecte prevederile regulamentului Camerei. Astfel ca motiunea simpla a fost redepusa la Camera Deputatilor.