Presedintele PPDD Timisoara, Ilie Bertea, care se afla la primul mandat de consilier judetean, a murit, sambata seara, dupa ce a facut infarct in timpul petrecerii de 8 Martie a partidului.

Liderul PPDD Timis, deputatul Adrian Diaconu, a declarat pentru Mediafax ca Ilie Bertea, care era presedinte al PPDD Timisoara si consilier judetean, a decedat, sambata seara, in urma unui infarct, acestuia facandu-i-se rau in timpul petrecerii de 8 Martie organizata de partid.

"A murit Ilie Bertea la petrecerea de 8 Martie. Era sufletul petrecerii, ridica lumea la dans. El nu bea, nu fuma. Este socant, o tragedie pentru noi. L-au resuscitat medicii cam o ora, insa nu s-a mai putut face nimic", a spus Diaconu.

Ilie Bertea a lucrat 30 de ani in diferite structuri ale Ministerului de Interne si a detinut diferite functii de conducere, printre care si cea de comandat al Politiei Municipiului Timisoara, in perioada 1994 - 1997. Recent, Ilie Bertea a devenit si mediator. El urma sa candideze pentru un post de europarlamentar din partea PPDD.