Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a postat, vineri, pe Facebook, un film de circa un minut in care declara ca liderul PNL Crin Antonescu este un "om instabil, care se lasa prada gesturilor impulsive si emotionale" si care nu poate aspira, in consecinta, la functia suprema in stat.

Crin Antonescu si Valeriu ZgoneaFoto: Agerpres

"Crin Antonescu fuge de orice responsabilitate. A fugit de la guvernare, a fugit din USL si acum a fugit si de la sefia Senatului. Nu poate fugi insa de electorat. Un om instabil, care se lasa prada unor gesturi impulsive si emotionale, nu poate aspira sa ajunga primul om din stat", precizeaza Zgonea, citat de agentia Mediafax.

El arata ca in timp ce Crin Antonescu are mai mult timp liber, colegii sai senatori vor trebui sa aleaga pe altcineva la sefia Senatului.

Potrivit lui Zgonea, aceasta functie va trebui sa revina unui senator USL "care sa vina la serviciu si sa fie preocupat de legi".

"Aceasta functie trebuie sa revina unui senator USL pentru a reflecta vointa exprimata de alegatori in decembrie 2012. Avem nevoie de un senator care sa vina la serviciu si sa fie preocupat de legi. Trebuie sa continuam procesul de revizuire a Constitutiei, de modificare a legilor electorale si descentralizarea", a mai spus Zgonea.