Liderii grupurilor parlamentare ale PNL, Puiu Hasotti si George Scutaru, au anuntat ca parlamentarii liberali vor vota "la vedere" impotriva Guvernului Ponta 3, atat in plenul Parlamentului, cat si la audierile de ministri in comisiile de specialitate, transmite Mediafax.

Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti, a declarat ca votul parlamentarilor va fi "la vedere" impotriva noului Cabinet propus de Victor Ponta.

"Parlamentarii liberali, senatori si deputati, grupurile comune asadar, s-au intalnit si au luat decizia fireasca a unui partid din opozitie ca la audierile pentru ministri sa voteze impotriva si, de asemenea, sa voteze impotriva si la vedere la investirea Guvernului care va avea loc maine dupa o procedura ultrarapida pe care o impune actuala noua majoritate", a declarat Hasotti.

De asemenea, liderul deputatilor PNL George Scutaru a precizat ca toti parlamentarii PNL vor fi in sala de plen a Parlamentului.

Este o decizie a grupului, luata aproape in unanimitate, a fost un singur vot impotriva si sunt convins ca parlamentarii nostri merg pe aceasta opinie, a declarat Scutaru.