"Romanii au fost pacalliti sa voteze USL. (...) Vom continua cu un Guvern instabil, care da un semnal extrem de prost partenerilor si investitorilor straini. Romania va continua sa ramana in criza din cauza incompetentei", a declarat miercuri Elena Udrea, deputat al Miscarii Populare. Udrea a adaugat ca "Miscarea Populara va ramane cel mai activ partid de opozitie si va semna orice motiune de cenzura la adresa acestui Guvern" si spune ca "Opozitia adevarata este fara PNL. PNL se vopseste astazi in opozitie, ca sa-si pacaleasca electoratul."

"Orice motiune de cenzura chiar initiata de PNL va fi semnata de Miscarea Populara pentru ca aceasta guvernare pe actualul program... Din punctul nostru de vedere, acest Guvern trebuie sa plece. Ne asteptam ca si cei de la PNL sa sustina motiunile pe care le va initia Partidul Miscarea Populara", a mai spus Elena Udrea.

La randul sau, presedintele Partidului Miscarea Populara, Eugen Tomac, a declarat ca " USL-ul mincinos a decedat. Testamentul pe care il lasa USL-ul: Toate obiectivele au esuat pentru ca nu i-a interesat decat ciolanul. Avem 35 de taxe noi, acciza la combustibil. Domnul Antonescu si PNL-ul nu pot minti electoratul de dreapta. Acum exact un an in urma, la indemnul Partidului Comunist PSD, PNL a votat impotriva infiintarii unui Muzeul al Comunismului. Cum poate spune ca este un partid de dreapta? Nu poate sterge aceasta alianta pe care a avut-o cu stanga socialista."