Premierul Victor Ponta a declarat dupa sedinta PSD de luni ca ministrul Muncii Mariana Campeanu a suferit sambata un accident vascular. Surse medicale au declarat pentru mediafax ca Mariana Campeanu a suferit un accident vascular minor iar luni a fost consultata, fara a fi internata. Amintim ca Ministrul Muncii a participat, duminica, la Conferinta teritoriala de alegeri a PNL Hunedoara.

Seful Executivului a precizat ca Mariana Campeanu isi continua deocamdata activitatea la minister, o decizie cu privire la acest caz urmand sa fie luata de factorii de decizie din PNL. "Doamna Campeanu a spus foarte clar ca decizia va apartine PNL", a adaugat premierul

"Mi-as dori un ministru la fel de competent ca doamna Campeanu. Nu s-a pus poblema sa continue intr-un guvern din care PNL isi retrage ministrii", a subliniat Ponta.

Raspunzand unei intrebari, presedintele PSD a confirmat ca ministrul a suferit un accident vascular, precizand ca Mariana Campeanu l-a informat de acest lucru in dicutia de sambata.

"Mi-a spus ca a avut un accident vascular sambata si chiar am rugat-o si e foarte bine ca merge, sa aiba grija, pentru ca sambata i s-a intamplat acest lucru. De fapt, tema discutiei noastre a fost tocmai acest necaz de sanatate pe care il are si am rugat-o sa stea linistita in aceste doua zile", a precizat Ponta.

El si-a exprimat speranta ca PNL sa ramana la guvernare, aratand ca, in aceasta situatie, si Marina Campeanu va ramane ministru."

"Sper ca PNL sa ramana la guvernare si atunci ramane si doamna Campeanu. Daca PNL va decide altfel, evident ca si doamna Campeanu va urma decizia PNL", a spus Ponta.

Surse medicale au declarat pentru Mediafax ca ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a suferit un accident vascular minor, luni a fost consultata la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti (SUUB), fara a fi internata.

"Ministrul Mariana Campeanu s-a prezentat, luni dimineata, la ora 11.00, la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti. A fost consultata de specialisti, iar la ora 12.00 a parasit spitalul", au precizat sursele citate.

Ministrul Muncii, Mariana Campeanu, a participat, duminica, la Conferinta teritoriala de alegeri a PNL Hunedoara, care s-a desfasurat la Sala Sporturilor din Deva si la care a luat parte si presedintele PNL, Crin Antonescu.

Mariana Campeanu, care este senator de Hunedoara in colegiul ce cuprinde si Deva, a stat la prezidiu, alaturi de conducerea PNL. Ea li s-a si adresat participantilor, spunand ca "forta este la PNL" si ca este cazul ca liberalii sa aiba "si cel mai bun presedinte de tara".

"Noi ar trebui sa facem un bilant. Avem alegeri, avem cei mai distinsi invitati. Vreau doar sa vorbesc de concluzii. Avem una dintre cele mai bune organizatii liberale din tara. Avem unul din cei mai buni presedinti de organizatie liberala din tara. Avem unul dintre cei mai buni presedinti de CJ care si in opozitie a stiut cum sa aduca ceva bun pentru Hunedoara. Avem cei mai buni consilieri, parlamentari. Forta este la noi. Este cazul sa avem si cel mai bun presedinte de tara. Forta este la noi si prin noi insine vom invinge", a afirmat Mariana Campeanu.