Liderii PSD din teritoriu au fost convocati la Bucuresti, joi, pentru a participa, alaturi de liderii de la centru, la o intalnire informala, cu caracter aniversar, in conditiile in care presedintele partidului, Victor Ponta, aniverseaza implinirea a patru ani de cand a fost ales in aceasta functie, scrie Mediafax.

Mai multi lideri social-democrati din teritoriu, respectiv presedinti de organizatii judetene, presedinti de Consilii Judetene si primari de municipii resedinta de judet au confirmat, miercuri, pentru Mediafax ca au fost convocati pentru joi la Bucuresti.

Ei au precizat ca vor fi prezenti joi la o intalnire informala, un fel de Comitet Executiv National cu caracter aniversar.

Liderii PSD mentionati au precizat ca la aceasta intrevedere informala vor fi aniversati patru ani de cand presedintele partidului, Victor Ponta, a fost ales in aceasta functie.

Intrevederea informala va avea loc, potrivit unor surse social-democrate, la un hotel din Bucuresti, in cursul dupa-amiezii de joi.

Dupa aceasta intrevedere, Victor Ponta va pleca, potrivit programului sau oficial, intr-o vizita la Chisinau, urmand sa paraseasca tara joi seara, la ora 19.00.

Victor Ponta a fost ales in functia de presedinte al PSD in data de 21 februarie 2010.