Presedintele PNL, Crin Antonescu, are acelasi limbaj ca si presedintele Traian Basescu de cand este prieten cu acesta, a afirmat liderul PSD, premierul Victor Ponta, dupa ce a fost comparat cu un chelner de catre liderul liberal.

"Am vazut (ce a spus Antonescu - n.r.). De cand e prieten cu Basescu, are acelasi limbaj. Cred ca prima data cand il va intalni Antonescu pe Barroso, o sa-i transmita aceste lucruri si e suficient, eu nu intentionez sa ii raspund nici lui Basescu, nici lui Antonescu la acest gen de declaratii. Eu am foarte multa treaba, iar dansii au foarte mult timp", a spus Ponta.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni seara, ca el nu are nevoie de un certificat de anti-basist si nu el este cel care, a doua zi dupa o victorie coplesitoare in alegeri, s-a dus sa incheie un pact cu Basescu, si nici nu s-a dus sa ii dea presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, "lista de comenzi ca la chelneri".

"Nu eu, a doua zi dupa o victorie coplesitoare, m-am dus sa inchei pact cu Traian Basescu. Nu eu, a doua zi dupa ce sapte milioane jumatate de romani au votat intr-un fel, m-am dus sa-mi dea Barroso lista de comenzi ca la chelneri. Nu eu am facut aceste lucruri, deci nu impotriva mea se poate indrepta suspiciunea ca mi-as bate joc de milioane de voturi ca sa-l pun pe Traian Basescu prim-ministru", a afirmat Antonescu la Romania TV.