Deputatul Elena Udrea, recent inscrisa in Partidul Miscarea Populara, a anuntat sambata, la Bistrita, ca in acest proiect nu va fi acceptat oricine si a sustinut ca "deja" au fost respinsi anumiti parlamentari care au vrut sa se inscrie in PMP, transmite Agerpres.

"Miscarea Populara nu si-a propus sa racoleze oameni de partid, nici de la PDL, nici de la alte partide. Ba mai mult, sunt colegi din Parlament care si-au exprimat dorinta de a se inscrie in Miscarea Populara si care nu au fost acceptati. Noi nu tindem la un numar cat mai mare de parlamentari, nu avem nevoie in momentul acesta sa facem vreun joc de putere in Parlament cu PSD, cu PNL. Pe noua lege nici nu putem face grup parlamentar, in sensul statutar, deci nu ne intereseaza numarul, ci calitatea. Avem o sita cu ochiurile foarte mici, nu ne propunem sa luam pe oricine, ci oameni care, prin tot ce au facut pana acum si prin tot ceea ce sunt dispusi sa faca de acum incolo in politica, sa fie capabili si sa aiba suficienta energie sa duca acest proiect la capat, sa sustina toate proiectele pe care Miscarea Populara isi propune sa le sustina pentru Romania, multe dintre ele incepute deja", a spus Udrea.

Deputatul a adaugat ca vor mai fi, totusi, parlamentari care se vor alatura Miscarii Populare.

"Sunt colegi care se vor alatura Miscarii Populare in perioada urmatoare. (...) Eu cred ca oameni de buna calitate, de buna credinta exista in toate partidele politice. (...) Sunt bineveniti toti cei care gandesc ca noi si vor sa actioneze ca noi. Cel mai mult ne-am dori sa vina alaturi de Miscarea Populara oameni care nu au mai facut politica pana acum", a mai spus Udrea.

Elena Udrea a participat sambata, alaturi de presedintele PMP Eugen Tomac, la inaugurarea sediului partidului de la Bistrita. Fosta democrat-liberala a venit insotita de Daniel Funeriu, Teodor Baconschi, Cristian Predescu si Adrian Papahagi.

Printre cei care au venit sa salute conducerea PMP s-a numarat si fostul ministru al muncii din perioada guvernarii PDL, Ioan Nelu Botis, despre care presedintele PMP Bistrita-Nasaud, Cristian Tuturuga, a spus ca este un simpatizant al partidului, nu inca si membru.