Partidul Democrat Liberal organizeaza sambata, in Bucuresti, un miting impotriva guvernarii Uniunii Social Liberale si pentru sustinerea statului de drept.

Potrivit unui comunicat de presa citat de Agerpres de PDL, protestul va avea loc in Piata George Enescu (langa Atheneul Roman) unde se va stationa de la ora 11,00 pana la 12,30. Ulterior, se porneste in mars spre Piata Victoriei via bld. Magheru si bld. Lascar Catargiu. In Piata Victoriei se va stationa vreme de jumatate de ora, pana in jurul orei 14.00.

Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, va participa la miting impreuna cu o suta de membri ai filialei. Printre cei care vor merge la miting se mai numara senatorul Cristian Florian, membri ai Biroului Permanent Judetean, primari si viceprimari, potrivit purtatorului de cuvant al organizatiei PDL Bistrita-Nasaud, Doris Moldovan.

Ioan Oltean a afirmat in ianuarie ca actualul Guvern poate fi dat jos numai prin actiuni in strada.

"Singura modalitate prin care acestia pot fi dati jos este, din pacate, iesirea in strada a populatiei. Apararea statului de drept si a institutiilor statului de drept, apararea interesului general trebuie facuta in strada. Acolo este singurul loc unde, in momentul acesta, PDL si toti cei care sunt constienti de necesitatea unei asemenea lupte pot sa devina eficienti", afirma Oltean in urma cu doua saptamani.