Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a declarat marti ca nu are emotii privind o eventuala schimbare din functie in sedinta Delegatiei permanente a PNL.

"Nu, nu am emotii. De ce sa am emotii?", a afirmat ministrul, marti, la Palatul Parlamentului, citat de agentia Agerpres.

Intrebat daca el crede ca vor fi colegi din partid care sa ii reproseze activitatea, Chitoiu a spus ca la fiecare evaluare au fost colegi care i-au reprosat activitatea desfasurata si nu il deranjeaza acest lucru.

Presedintele PNL, Crin Antonescu, a precizat duminica ca niciuna dintre variantele prezentate de presa privind remanierea unor ministri liberali nu este reala.

"Niciuna dintre variantele pe care le-ati vehiculat nu este reala, ca ce, cu cat si cu cine se va decide vreo schimbare, asta nu o va face decat Biroul Politic National si Delegatia Permanenta spre sfarsitul acestei saptamani, probabil vineri", a declarat Antonescu, intr-o conferinta de presa, dupa sedinta USL.

El a subliniat ca toate numele vehiculate fie ca tinte ale remanierii, fie ca posibili succesori sunt "exercitii" de presa, pe care le dezminte deoarece nu sunt reale.