Deputatul Elena Udrea a declarat, sâmbătă, la Sighişoara, că Partidul Miscarea Populara îşi propune să aibă la euroalegeri un scor cu două cifre, menţionând şi că formaţiunea poate sprijini un candidat cu şanse la Preşedinţie. Udrea a anunţat că Partidul Mişcarea Populară îşi propune un scor "cu două cifre" la europarlamentare, iar anul politic 2014 să fie anul în care Mişcarea Populară să fie revelaţia politică. "PMP poate sprijini un candidat cu şanse reale la Preşedinţia României şi speranţa noastră este că acel candidat va fi unicul candidat al dreptei", a spus Udrea, citata de Mediafax.

Ea a adaugat că formaţiunea se mobilizează pentru atingerea acestui obiectiv şi a adăugat că, prin ceea ce s-a întâmlat în ultimele trei zile, semnalul a fost perceput nu numai de către membrii PMP, ci şi de către toţi cei care încă sunt pe margine, se uită, pun întrebări la ceea ce se întâmplă pe scena politică şi încă îşi caută o echipă căreia să i se alăture.

"Ne-am propus să facem altfel de politică, faţă de politic pe care o fac partidele déjà consacrate, altfel de politică faţă de USL şi faţă de alte partide din opoziţie. PMP va demonstra, în parteneriat cu preşedintele României, ce înseamnă să te opui cu adevărat, credibil, USL-ului la guvernare şi va demonstra ce înseamnă să ai o viziune", a menţionat Elena Udrea.

Ea a ţinut să mai precizeze că Partidul Mişcarea Populară nu oferă funcţii, ci un loc într-o echipă care se va lupta pentru proiectele pe care le-a susţinut alături de preşedinte, pentru o Românie care să scape deUSL.

"Nu este singurul val de oameni politici care se alătură Mişcării Poulare. Şi în perioada următoare, cu siguranţă că mulţi vor fi convinşi atât dintre cei care sunt déjà în politic, dar mai ales cei care nu s-au înscris încă într-un partid, vor fi convinşi să vină alături de noi", a apreciat Udrea.

  • Elena Udrea: Miscarea Populara vine alături de preşedinte, pentru a se lupta cu puterea USL

Deputatul Elena Udrea, proaspăt înscrisă în Partidul Mişcarea Populară, a declarat, sâmbătă, la Sighişoara, că această formaţiune vine, din acest moment, alături de preşedintele Traian Băsescu, pentru a se lupta cu puterea USL. "Singurul care s-a constituit, în ultimul timp, într-o piedică în calea USL, în România, a fost Traian Băsescu. Partidul Mişcarea Populară, din acest moment, vine alături de preşedinte, pentru a se lupta cu puterea USL, pentru a demasca toată incompetenţa şi corupţia actualei puteri", a declarat Elena Udrea.

Ea a mai arătat că PMP nu va fi o opoziţie care să vorbeacă cu o voce joasă. "Nu vom vorbi în şoaptă şi USL ştie că Partidul Mişcarea Populară nu are nevoie de niciun fel de privilegiu al puterii şi nu va putea fi cumpărată", a mai declarat Udrea.

Potrivit deputatului, PMP va da glas nemulţumirilor românilor, care astăzi încă se mai spun în şoaptă. "Vom fi cei care vom striga în numele celor care suferă din cauza modului în care guverne uselează", a spus Udrea, corectându-se imediat: "USL guvernează". Cei prezenţi eu izbucnit în râs, iar Adrian Papahagi a intervenit: "Tot acelaşi lucru e, că e la fel de prost".

"Vom fi cei care vom purta nemulţumirea celor care stau înzăpeziţi, în timp ce premierul României joacă baschet", a mai spus Udrea, acuzând şi clientela politică a USL şi "politrucii pe care Guvernul USL i-a adus în fruntea instituţiilor statului".

"Am avut un exemplu de incompetenţă maximă atunci când în urma unui accident aviatic, instituţiile statului, conduse de domnul Victor Ponta şi miniştrii pe care îi coordonează, nu au fost n stare să salveze vieţile a doi oameni", a mai afirmat Udrea.