Liderul liberal Crin Antonescu, care a participat la sedinta de miercuri dimineata de la Guvern pe tema raportului preliminar intocmit in urma accidentului aviatic din Apuseni, a declarat ca in aceasta sedinta prim-ministrul nu a propus demisia ministrului de Interne Radu Stroe, asa cum s-a vehiculat in presa, si ca sustine deciziile lui Victor Ponta.

Antonescu a refuzat sa se pronunte asupra declaratiilor lui Stroe, care a afirmat ca regreta ca accidentul s-a petrecut in mandatul sau, spunand ca "omeneste vorbind, cred ca in asemenea momente este greu sa fii ministru, sa fii demnitar, pentru ca trebuie sa intelegi si sa simti ca orice declaratie, orice cuvant in asemenea momente sunt importante".

El a precizat ca activitatea ministrilor liberali va fi discutata la delegatia permanenta a liberalilor din 1-2 februarie de la Sinaia. Intrebat daca s-ar putea discuta atunci si inlocuirea unor ministri, Antonescu a raspuns: "Desigur, s-ar putea".

Intrebat din nou de ce ministrul de Interne Radu Stroe este inca in functie, Antonescu a replicat: "Pentru ca asa a decis primul-ministru".