Dian Popescu, senator de Gorj si presedintele organizatiei judetene a PNL, i-a atacat dur pe social democrati intr-o emisiune la post de televiziune local. Popescu ii acuza pe liderii PSD din Gorj ca deturneaza sume imense din bani publici catre televiziunile locale care, la schimb, deformeaza realitatea in beneficiul finantatorilor lor. Potrivit site-ului local Gorjnews.ro, desi nu a pronuntat nume, senatorul PNL a facut referire la presedintele Consiliului Judetean Gorj, Ion Calinoiu, si directorul general al Complexului Energetic Oltenia, Laurentiu Ciurel.

"Am cumparat ziare, am cumparat televiziuni, acele televiziuni ne sunt vasale, dau numai o directie, te scot in fata, te fac Fat Frumos, dau in ceilalti cu tot felul de minciuni, tot felul de aberatii (...) Noi ne ocupam si consumam bani si resurse din bugetul statului, pentru a plati niste posturi de televiziune in judetul Gorj.

Candva va trebui cineva sa deconteze aceste lucruri! Sunt deja toate datele, se stiu cate contracte se dau pentru a ne face Fat Frumos la televizor. Nu, omul se satura, se uita la televizor, dar nu-l mai poti prosti! (...)

Asta se-ntampla in judetul Gorj, in acest moment. Vad ca nu mai au limite, vad ca nu se opresc. Le spun ca banii astia si institutiile pe care ei incearca sa le foloseasca in razboiul politic vor reactiona, la un moment dat, se vor opri. Spun ca acesti bani publici se vor vedea la un moment dat si ii vom afisa, sa vada populatia judetului Gorj unde se duc banii (...)nu sa se duca spre a ne face o imagine frumoasa, colorata la televizor, a ne lauda la televizor, si asta se poate vedea doar trecand cu telecomanda (...)", a declarat senatorul PNL, Dian Popescu la sfarsitul anului trecut, intr-o emisiune la postul local de televiziune Tele 3.

De precizat este ca in Gorj exista vechi tensiuni intre PSD si PNL, iar Ion Calinoiu si Dian Popescu s-au atacat reciproc prin intermediul declaratiilor de presa.

Totodata, Calinoiu i-a atras public atentia lui Crin Antonescu ca risca sa piarda sprijinul PSD pentru prezidentiale daca nu inceteaza cu discursurile populiste.