Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Horea Uioreanu (PNL), si sotia sa, Elena, deputat, au divortat in luna decembrie, aceasta anuntand despartirea pe o retea de socializare, scrie Mediafax.

Anuntul a fost facut de Elena Uioreanu duminica seara, pe o retea de socializare, ea spunand ca a decis sa pastreze numele sotului, dupa divort, cu gandul la fiul lor, Luca.

"Vreau sa stiti si voi, de la mine, si nu din ziare sau povesti, ca in data de 9 decembrie am semnat actele de divort. Am pastrat numele cu gandul la fiul meu. Nu a fost cea mai fericita zi din viata mea, dar a fost necesar. Nu vreau postari la anunt si nu vreau telefoane, am vrut sa stiti de la mine", a aratat Elena Uioreanu.

Surse apropiate familiei Uioreanu au declarat, luni, ca divortul a avut loc la un notar public din Cluj-Napoca.

Horea si Elena Uioreanu s-au casatorit in 2007 si au un baietel, Luca, in varsta de 7 ani.

Horea Uioreanu, care are 53 de ani, mai are un baiat, Alexandru, dintr-o casatorie anterioara. Uioreanu este presedinte interimar al PNL Cluj si vicepresedinte al formatiunii politice la nivel national.

Elena Uioreanu, membra PNL, are 38 de ani, si a fost aleasa in 2012 deputat in Colegiul Uninominal nr. 9 din judetul Cluj.