Presedintele Traian Basescu se va afla, de Revelion, la Brasov, pentru a petrece alaturi de localnici si turisti, scrie presa locala. Seful statului ar urma sa transmita un mesaj de Anul Nou din Piata Sfatului, anunta Newsbv.ro. Petrecerea de Anul Nou din Piata Sfatului, oferita de Primaria Brasov, va incepe la ora 22:00 cu concerte, fiind urmata la miezul noptii de un foc de artificii, potrivit Monitorul Expres.

Presedintele Traian Basescu va petrece finalul de an in vila de protocol de la Predeal in care a sarbatorit, alaturi de familie, si Craciunul.

Traian Basescu merge des iarna la Predeal, unde a petrecut de mai multe ori revelionul, dupa ce in primii ani de sef al statului obisnuia sa fie in Piata Universitatii.

In primul mandat de presedinte, Traian Basescu s-a aflat mai multi ani la rand in Piata Universitatii in noaptea de Revelion.

Presedintele Basescu a sarbatorit in Piata Universitatii inclusiv intrarea Romaniei in UE, la 1 ianuarie 2007.

Un an mai tarziu, presedintele a numarat impreuna cu multimea adunata in Piata Constitutiei timpul ramas pana la intrarea in anul 2008.

Traian Basescu s-a aflat in Piata Sfatului din Brasov la trecerea in anul 2009. "Va asigur ca institutiile statului au capacitatea de a face ca 2009 sa fie un an in care sa traim mai bine", le-a spus Basescu atunci celor prezenti in Piata Sfatului din Brasov.

La trecerea in 2010, presedintele a transmis mesajul de Anul Nou din statiunea Sinaia, cu putin timp inainte de miezul noptii.