Premierul Victor Ponta povesteste, pe contul sau de Facebook, ca a primit un sms de la o ziarista, pe care o respecta "fff mult pt profesionalismul sau", in care i se reprosa ca a depasit luni, pe contrasens si cu girofar, "coloana de muritori"care se deplasa cu viteza melcului spre Sinaia, si ca a informat-o pe aceasta ca de trei zile nu se mai afla in Valea Prahovei.

In urma sms-ului pe care i l-a trimis respectivei ziariste, al carei nume nu este precizat, aceasta i-a raspuns afirmand ca "se pare ca Basescu era", exprimandu-si dezamagirea ca "o multime de oameni au injurat (sic!, n.r.) guvernul" din cauza coloanei oficiale.

"Asta e, sa speram ca 2014 vom fi toti mai buni!", concluzioneaza Victor Ponta, care posteaza si o fotografie alaturi de fiul sau, cu un ATV in spate.

Iata mai jos mesajul publicat de primul ministru, pe contul sau de Facebook:

"Azi, profitand de vremea superba, fetele au mers la Prislop iar Andrei cu mine am urcat in Muntii unde stramosii nostri daci au avut ultimul adapost in fata romanilor! Chiar avem o tara de care trebuie sa fim mandrii!

Ps 1 - multumesc celor 250.000 de vizitatori ai paginii mele de FB din ultimele 24 ore ( Ghita Ciobanul chiar are succes)

Ps 2 - tot azi am primit un sms de la o jurnalista (pe care o cunosc de multi ani si o respect ff mult pt profesionalismul sau) cu urmatorul continut "Buna ziua. Daca Dvs ati fost cu coloana oficiala care a depasit pe contrasens coloana de muritori, unde eram si eu, care se misca precum melcul la Sinaia, ati fost neinspirat. Ati fi pierdut o juma de ora, dar ati fi castigat cel putin 2 procente. Oricum, cred ca Mirel nu va da cele mai bune sfaturi"!!!! - i-am precizat ca de 3 zile sunt departe de Valea Prahovei !

"Domnule Prim Ministru, nu e vorba de mine ca eu nu ma grabeam. Eram intr-un autocar si am vazut reactia oamenilor. Chiar imi pare rau ca trebuie sa contabilizati astfel de derapaje. Da, se pare ca Basescu era. Dar o multime de oameni au injurat guvernul. " Asta e, sa speram ca 2014 vom fi toti mai buni!"