Premierul Victor Ponta a luat masa duminica masa, impreuna cu familia sa, la Jina (judetul Sibiu), cu primarul localitatii si familia lui, precum si cu Ghita Ciobanul, cu care s-a fotografiat. Ponta a precizat ca intalnirea a avut loc la "initiativa" fiului sau Andrei si ca fotografiile publicate pe contul sau de Facebook nu sunt o greseala a echipei sale de comunicare, facand referire la fotografia cu Regele Mihai postata eronat.

Victor Ponta cu familia sa si Ciobanul GhitaFoto: Facebook/ Victor Ponta

El a facut si o referinta la Crin Antonescu, precizand ca acesta nu se va supara daca ia masa cu "acest Ghita", aluzie la criticile liderului PNL fata de relatia dintre Ponta si deputatul Sebastian Ghita, patronul RTV.

Mesajul ce insoteste cele patru fotografii de pe pagina de Facebook a premierului:

"Azi, in baza initiativei lui Andrei (prieten pe Facebook cu Ghita Ciobanul), am luat o masa traditionala savuroasa, la Jina, cu primarul, familia sa si cu acel Ghita pe care il iubesc toti romanii! Multumim pt ospitalitate!

P.s. - chiar e Ghita in poza, nu e greseala a Echipei mele! Si daca iau masa cu "acest" Ghita sigur nu se supara Crin!"

Amintim ca vineri pe pagina de Facebook a premierului a fost postata o fotografie in care seful Guvernului aparea alaturi de Regele Mihai. Fotografia insotea un text in care se anunta ca premierul a luat masa palatul de la Savarsin in cea de-a treia zi de Craciun.

Ulterior, primul ministru a precizat ca fotografia cu Regele nu s-a realizat cu ocazia mesei de la Savarsin, ci de ziua fostului suveran. 'Fotografia postata anterior nu s-a realizat cu aceasta ocazie, ci cu ocazia pranzului oficial dat cu ocazia aniversarii Regelui Mihai, fiind postata din greseala de echipa online', a scris Victor Ponta.