Liderul senatorilor PNL, Puiu Hasotti il acuza public pe Mircea Geoana, ca fiind "singurul vinovat" pentru realegerea in functie a lui Traian Basescu in 2009, solicitandu-i sa elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupa "in mod ilegal si imoral", conform unei declaratii pentru Mediafax. Declaratiile lui Puiu Hasotti vin ca reactie la criticile aduse liberalilor de senatorul PSD, Mircea Geoana, la o reuniune organizata la Buzau.

"Il acuz public pe Mircea Geoana ca este singurul vinovat ca Traian Basescu a castigat alegerile in 2009. Pentru Mircea Geoana, recunostinta fata de PNL care l-a sustinut neconditionat in 2009 in turul doi al alegerilor prezidentiale este cea mai grea povara. Mircea Geoana inainte de a moraliza pe cineva din politica ar trebuie sa elibereze imediat vila RA-APPS pe care o ocupa in mod ilegal si imoral", a sustinut Hasotti, intr-o declaratie facuta sambata, pentru agentia de presa citata.

Senatorul PSD Mircea Geoana afirma ca liberalii ar trebui sa mearga singuri in alegeri, si nu alaturi de social-democrati, pentru a-si da seama de valoarea lor reala si ca "aceia care nu inteleg sa isi respecte aliatii de buna-credinta nu merita respectul PSD", iar acest lucru trebuie spus mai clar.

Senatorul PSD Mircea Geoana a participat, sambata, la Buzau, la Forumul National Romania Europeana 2014-2012, care a marcat startul precampaniei pentru alegerile europarlamentare, la eveniment luand parte aproximativ 800 de social-democrat din Bucuresti, Buzau, Prahova, Braila, Galati, Caras- Severin, Satu-Mare, Dambovita si Arges.

In discursul sau, Geoana l-a atacat pe liderul PNL, Crin Antonescu, lasand sa se inteleaga ca acesta nu este recunoscator PSD pentru sustinerea de care beneficiaza.