Dan Voiculescu solicita desecretizarea arhivei Dunarea, afirmand ca acest lucru il "lasa rece", dupa ce Traian Basescu a afirmat, cu o zi in urma, ca nervozitatea lui Victor Ponta si a presedintelui fondator al PC este legata de propunerea sa de desecretizare a acestei arhive.

"Cucul de la si jumate a spus ca pun presiune pe Victor Ponta astfel incat arhiva Dunarea sa nu fie desecretizata. VREAU SA SPUN CLAR, ASTFEL INCAT SA STIE TOATA LUMEA: ARHIVA SI DOSARUL DUNAREA MA LASA RECE - NU AM NICIO IMPLICARE IN ELE (majusculele apartin autorului, n.r.)", scrie Dan Voiculescu, pe blogul lui.

Acesta considera ca "subiectul a fost prea mult folosit ca paravan pentru acoperirea problemelor morale (sau chiar penale) ale presedintelui".

Dan Voiculescu sustine ca singurele sa vini sunt ca a fost "adversarul politic cel mai consecvent al lui Traian Basescu" si refuzul de a-i subordona trustul de presa pe care l-a fondat, "lucru care a fost, este si va fi, in continuare, imposibil".

Inainte de a incheia, Dan Voiculescu a facut o noua aluzie la posibilitatea ca Traian Basescu sa isi incheie mai repede mandatul de presedinte: "Ar fi bine ca, in perioada de numai cateva luni care au mai ramas pana la plecarea sa (cate luni - vom vedea) Traian Basescu sa faca pe cat mai putin posibil rau Romaniei si romanilor".

"Subliniez mesajul pentru presedinte si pentru toti cei interesati: DESECRETIZATI GRABNIC TOATA ARHIVA DUNAREA!", mai adauga el.

Presedintele Traian Basescu a afirmat, miercuri seara, la postul de televiziune B1 TV, ca "intuieste" "o presiune uriasa a lui Voiculescu sa nu se desecretizeze" arhiva Dunarea Operativ.

"Pot intui de unde pleaca nervozitatea simultana a doua personaje, nu e doar plagiatorul Ponta furios, si tot vrea comisiii peste comisii, anchete, dar e furios si turnatorul, Felix, Voiculescu. De ce sunt furiosi simultan? La ultimul CSAT am mers cu propunerea pentru desecretizarea arhivei Dunarea Operativ. S-a opus Victor Ponta", a spus seful statului.

"Nervozitatea simultana a celor doi si atacurile furibunde incropind o minciuna legata de teren arata o reactie de tip mafiot. Ai vrut sa te atingi de noi, iti dam noi tie comisii parlamentare", a adaugat el.